Kidsagency, Om oss

Om oss…

….lite historia om Kidsagency

Vi som startat Kidsagency.se heter Malin & Henrik, vi har under många år representerat olika barnklädesmärken genom vår agentur, och kommit i kontakt med fantastiska livstilssmärken.

Kidsagency grundades 2011, har som mål att erbjuda skandinaviska butiker och nätbutiker ett ekologiskt och hållbart sortiment som samtidigt möter kundernas krav på design och kvalitet. Vi letar ständigt efter nya varumärken, vi har också ett flertal leverantörer som tillverkar i Europa, vilket vi är mycket glada för, då det är bra med ett närhetsperspektiv, i vår globala värld, kan det ses som en lokal tillverkning. För vår planet är det viktigt att börja tänka om, när det gäller vår produktion av varor som säljs i butiker.

Tillsammans gör vi världen bättre!

Vi har även en nätbutik, där vi säljer plagg & produkter som vi har i vår agentur. Vi använder även nätbutiken som en slags första koll av ett varumärke, testar av marknaden, kan varan säljas, finns det en efterfråga på just detta plagg.

i Ruuthies Shop just nu http://www.ruuthiesshop.se

..bundgaard, bulldog, by billgren, by lille vilde, drdenim, fatsox&co, goki, kidult&co, kukukid, little arrow, maison belle, magni, maxomorra, monsieur mini, mpdenmark, play up, yumi…

Välkomna att ta del av..

”lifestyle as we know it”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *